Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: Акція проведена, результати є!
З 4 по 10 травня 2010 року у Новомиргородському районі проходила щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» у рамках якої мешканці нашого району збирали коштів на медичне обладнання у дитячу обласну лікарню - відділення реанімації новонароджених і недоношених немовлят. Нагадуємо, що лікування, діагностика та реабілітація дітей з різними вадами на придбаному обладнанні здійснюватиметься БЕЗКОШТОВНО.

Збирали кошти волонтери, кожен з яких отримав опечатану скриньку з ідентифікатором. В акції взяли участь Златопільська гімназія, де було зібрано 151 гривню, Новомиргородські ЗШ №2 (116,55 грн.), ЗШ №3 (97,25 грн.), а особливо слід відзначити учнів ЗШ №1, які зібрали 290,90 гривень! Загалом з Новомиргородського району на рахунок благодійного фонду «Серце до серця» було перераховано 650,70 грн.

Але цінність акції – не лише в зібраних коштах. Важливо те, що вона прищеплює дітям вміння організовувати майже самостійно (але за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та туризму України) якісь заходи, вчить допомагати ближнім.

Наступного року акція охопить значно більшу кількість населених пунктів нашого району, ми збираємося провести у рамках цього заходу благодійні концерти, маємо ще багато інших задумів, які дозволять юним активістам значно повніше реалізувати свій потенціал. Адже вони прагнуть допомогти таким же дітям, як і самі, і це слід заохочувати.

В.ТУЗ, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту РДА.
'Новомиргородщина'

3 червня 2010


1


  Закрити  
  Закрити